20 Mart 2009 Cuma

HAVLU KENARLARI
















































Ziyarete gitdiğimiz yerde nişan bohcası için hazırlanan havlu kenarlarını ceyiz için model arayanlara yardımcı olur düşüncesi ile yayınlayayım istedim yapmak isteyenlere kolay gelsin







13 yorum:

beyaz mendil dedi ki...

Havlu kenarları çok güzel ama insan bunları kullamaya kıyamaz:)

akasyakokusu dedi ki...

Ablacım çok güzeller.
Helde şu sarılı papatya gibi olana bittim ben..
Ama ben öremem galiba elim kaba yünlere alıştı artık:))))

cicibici bişeyler dedi ki...

Havlu kenarları harika!iğne oyası sanırım alt resimdeki,yapımı zor ama görüntü çok güzel!hayırlı günlerde kullanılsın inşallah!Hazırlayan ve sunan,emeği geçen herkesin ellerine sağlık,sevgilerle.

hazalca dedi ki...

ne şirin havlular.insan bunlara kıyıp ta kullanabilir mi ki

eldivenlerim dedi ki...

bunların hepsi birbirinden şirinler, insan kullanmaya kıyamaz;) yapanların ellerine sağlık.....

Argery Araya C. dedi ki...

Estimada amiga la felicito por sus trabajos , quisiera pedirte el fabor de que me escribieras a mi emal ya que no encuentro el suyo le agradeceria mucho me gustaria preguntarle acerca de sus trabajos gracias que Dios la bendiga

elay dedi ki...

SELAMLAR CANIM.DAHA ÖNCE UĞRAYAMADIM,KUSURA BAKMAYIN.EŞİM HASTANEDE YATIYOR.CANIM SIKILDIĞI İÇİN BİLGİSAYAR BAŞINA BİLE OTURMAK İSTEMİYORUM.PAZARTESİ ÇIKACAK DİYE UMUYORUZ AMA BAKALIM.GÜZEL BİR PAZAR GÜNÜ SENİN OLSUN CANIM.A.E.O.

akasyakokusu dedi ki...

Ablacım pazarın mutlu geçsin..
Ablacım ekmekler öyle tuzlumsu olmuyor..Sünger tatlısı gibi tadı..Yalnız kalın dilimlenmiş eşim almış yemek için..Kiloyla satıyorlar paketleride epey büyüktü..Bende tatlı yaptım üstüne birde kaymak olucaktıki sorma gitsin:))))
Ablacım yazdık bakalım tercihleri-Denizli-Afyon-Burdur mayıs 15.te belli olucak...Hadi bakalım yeşilli bağlı bahçeli bir yerler görüyorum rüyalarımda...Denizli'de asma bağları olmasın:)))

Hansa dedi ki...

sitenizi keşfetmem iyi oldu.
örgü yapmak isteyen hatta çok isteyen ama bilmeyenlerdenim.takip ederim artık. :)
birde havlular çok şık tam çeyizlik.
profilinizdeki yazıyı çok begendim gerçekten bilgilerimizi değiştirirsek ikişer bilgimiz olur.Bu bloglarda onun için var diimi.
sevgilerimle.

Adsız dedi ki...

Merhaba arkadaşım.
Ziyaretin için çok teşekkürler.
Senin bloğunu da not aldım.
bloğa yolculukta en kısa sürede
seni de tanıtacağım.
Sevgiler.

boncukdevrim dedi ki...

Hepsi de birbirinden güsel yapanlarin emegine saglik,sahibi gülegüle kullansin.Saglikli we güsel bir hafta dilerim sewgilerimle.

LEMAN dedi ki...

canım sende çok güzel şeyler paylaşmışın bizlerle ellerine saglık blogun cok güzel ekledım senı arkadas listeme herzaman beklerım nice güzellikler paylaşmak dilegiyle

Arte em croche e trico - Croche e trico da Fri dedi ki...

Meraba! Thanks for visiting me and comment . Your blog has many beautiful things. I liked your works, congratulations !Selam !
FRI