3 Ocak 2009 Cumartesi

3 BOYUTLU ŞAL





Nihayet 3 boyutlu şalım bitti.ipim angora olduğu için pamuk gibi yumuşacık oldu ve 2,5 yumak gitti.3 numara tığ kullandım ve ortadan ölçtüğümde 72 cm oldu saçaksız olarak.

modelin yapılışı yayınlayarak ve bana bireysel olarak yardımlarını esirgemeyen sevgili arkadaşım http://makhina.blogspot.com/ teşekkür ediyorum .sevgili arkadaşlarımdan http://elay-sados.blogspot.com/ bloglarında detaylı anlatım o kadar güzel olmuşki isteyen arkadaşlar oradan yararlanabilirler ayrıca ben de detaya girmeyeyim dedim

10 yorum:

elay dedi ki...

s.a.
hayırlı geceler canım.ellerine sağlık.kırmızı da çok güzel olmuş.senin 250 grammı gitti yani.peki benim niye o kadar çok ya...
a.e.o.

elay dedi ki...

az önceki yorumu yazdığımda yorumunu okumamıştım.bence çok güzel olmuş.ben bir tane de tiftikten yapacam ama korkuyorum benim gene çok gidecek ipim.her zaman öyle olur.yıllar önce 60numara iple dantel masa örtüsü ördüm.benim 11 yumak gitti.eşimin teyzesi gelini örneği benden aldı ördü,onunkine 8 yumak gitti.ben alıştım artık.neyse canım,tekrar güzel günlerde kullanmanı dilerim.a.e.o.

Nur dedi ki...

Ablacım ya hastaydım iki gündür ugrayamadım sizlere öncelikle güzel ve saglıklı bir yıl dilerim size ve ailenize ben kırmızıyı cok severim gercekten cok hoş olmuş güzel günlerde kullanın inşallah sevgilerimle..

beyaz mendil dedi ki...

Merhaba,şalınız güzel olmuş,beğendiğim bir model di ama nasıl yapılır bilmiyordum.Şimdi öğrendim teşekkürler ederim,ellerinize sağlık.

yıldız dedi ki...

çoook güzel olmuş kırmızda harika durmuş,ellerine sağlık güle güle kullan

makhina dedi ki...

selam canım harika olmuş valla bayıldım tiftikle örülen şeyleri çok seviyorum ben,renge bayıldım acilen bu renk birşey örmem lazım:)ellerine sağlık canım güle güle hayırlı günlerde kullanın,hayırlı akşamlar sevgiler

akasyakokusu dedi ki...

Ablacım iyi geceler..Amanda aman kırmızı olsun üç lira fazlamı olsun dedin..Pek güzelmiş kırmızısı..Hani bende etkinlik vardıya.O zaman evsahibi olmadan burda bir bayanda migrosta gördüm omzunda harika bir kırmızıydı..resimde aynı kırmızı dedim.güle güle kullan emi sen ne yaparsan güzel yaparsın.
çok öptüm.

Lady Hands dedi ki...

Selam arkadaşım ..
It looks so wonderful scarf (harika şal).
Thanks for your visit my blog sweety.
sevgiler .
Lady Hands.

sümeyye dedi ki...

çok şıkm olmuş canım rek de harika.blogun çok hoş dolaştım birgüzel ve seyri hoş bloglara ekledim sevgiler

TATESAL dedi ki...

şalında süper olmuş,bende ışıltılı ipten yapmıştım geçen gün yayınladım,ellerine sağlık..