23 Haziran 2008 Pazartesi

HIRKA


yakanın yakın görünümü ölcülerini bilmediğim için bol bol resim çektim



Kızkardeşim yiğenim ebruya örmüş hırkayı görünce çok hoşuma gitdi ve sizlerle paylaşmak istedim angora pirinlerden kullanmış modelinin yapılışını kendime yazlık bluz ördüm onu yayınlarken açıklayacağım

8 yorum:

makhina dedi ki...

selam canım öncelikle hırka harika bir şey olmuş hazırlardan bile daha güzel.google reklamlarına 15 gün tıklanmazsa iptal ediliyormuş blogcuyla alakası yok canım..15 gündür hiç işlem yapılmadığı için reklamlarınız kaldrıldı yazısı geliyormuş öyle duydum ne derece doğru bilmiyorum.blogspot ve blogcuyla alakalı bir yardıma ihtiyacın olursa sor yardımcı olurum.hayırlı haftalar dilerim,sevgilerle

boncukdevrim dedi ki...

Hirka cok güsel eline emegine saglik...ewet blogcu da biaralar sorun wardi osaman blogspotu acmistim her ihtimale karsi :) simdi ise yaradi....mutlu haftalar dilerim cok öptüm.

akasyakokusu dedi ki...

ablam selam..hırka çok güzel.azır gibi helede örümü kalıp gibi derler bizde öyle muntazam olmuş.seninkine bakarız artık yapılışına.
kız bugün diyarbakıra gitti ablam ortodonti randevusu vardı üst dişe tel takılacaktı..Allahtan dr iyi demiş ohh gerek yok demiş.iyi oldu bide onlan uğraşcaktık.
hiç oturmuyo ablam.poşet geçirip aşağıya iniyo.ilk günkü gibi değil ablam büyüdü yanık balon gibi şiş iki yerinden bir patlarsa daha çok canı yancak:(dedim gitmişken birde d.bakırda göster plastik cerrahi baksın demişler.babasıylan görüşelim yazarım ne dediklerini.çok saol ablam eksik olma.gelirim yine bende bugün evde pinekledim elim iş varmadı.az evvel açtımdı pcyi.
kocaman öptüm seni.

makhina dedi ki...

canım ben zaten mesaj kutuma ve yorumlara gelen arkadaşlara gittim mi boş çıkmam tıklarım destek lazım herkese :)hayırlı günler dilerim.

elay dedi ki...

s.a.
hayırlı günler arkadaşım.yeni blogun hayırlı olsun.ben sizin işlerinizi çok beğeniyorum.bu örgü ceket de çok güzel olmuş.yapan arkadaşın ellerine sağlık.arkadaş listeme ekledim. herşey gönlünüzce olsun.a.e.o.

akasyakokusu dedi ki...

ablacımm merhaba bizde burdaydık..kız aşa inemiyoo göndermedim bugün..dünden beri yaranın suyu akıyoo..plastik cerrahiye göstericez 2-3 gün içinde...pansumana gidiyoruz...çok saol ablacım...kara kız ellerinden öper....ben söylüyorumm oyazıyoo..görüşmek üzere ablacım...öptüm seni..

makhina dedi ki...

selam canım şalı yaparken resimlemeyi unuttum tekrar başlayıp resimleyeceğim en kısa zamanda bugün yarın tekrar başlayıp aşama aşama resimler haber ederim çook teşekkürler..mutlu günler dilerim

Nur dedi ki...

Çok begendim arkadasım hiç örgü yapmayı bilmeyen biri olarakata çok imrendim özendim canım yapanların ellerine saglık.. sevgilerle.. goznurumuz.blogspot/Nur-kılıç